Bloemen      
   

In onze winkel is een ruime keuze aan bloemstukken en rouwkransen in kunstzijde. Ook bieden wij U de gelegenheid om natuurbloem- stukken en -kransen te bestellen.

Voor grafversieringen beschikken wij over een zeer ruim assortiment, in graniet, glas, porselein, mayolica, foto's zwart-wit en kleur, vazen, kandelaars en zoveel meer.

 

Om U een idee te geven van de mogelijkheden graag onderstaande selectie. Het volstaat te bewegen over de foto om een vergroting te krijgen in het midden van de webpagina.

   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
       
 Bvba Driesen begrafenissen      
   

grafversiering grafversiering grafversiering grafversiering bloemenkrans voor kinderen bloemenkrans voor kinderen bloemenkrans voor kinderen bloemenkrans voor kinderen bloemenkrans uitvaartplechtigheid bloemenkrans uitvaartplechtigheid bloemenkrans uitvaartplechtigheid bloemenkrans uitvaartplechtigheid bloemenkrans uitvaartplechtigheid bloemenkrans uitvaartplechtigheid bloemenkrans uitvaartplechtigheid bloemenkrans uitvaartplechtigheid bloemenkrans uitvaartplechtigheid bloemenkrans uitvaartplechtigheid bloemenkrans uitvaartplechtigheid bloemenkrans uitvaartplechtigheid bloemenkrans uitvaartplechtigheid bloemenkrans uitvaartplechtigheid bloemenkrans uitvaartplechtigheid graf versieringen graf versieringen graf versieringen graf versieringen graf versieringen graf versieringen graf versieringen graf versieringen

Aarzel niet ons te contacteren voor advies

 

     

Bvba Driesen

begrafenissen

Rutterweg 12/1

3700 Tongeren

Telefoon : 012 / 23 27 93

Fax : 012 / 26 37 71

 
     

 

     
       
 
     
 
dmd-webdesign