Bijzonder aandenken      
   

Sinds korte tijd bieden wij ook de gelegenheid om een laatste waardevol aandenken aan te maken van onze geliefde en dit in de vorm van een juweel met daarin de vingerafdruk van de overledene verwerkt.

Dit kan in de vorm van een mooie hanger in verschillende creaties, een ring, dasspeld, manchetten, en eventueel in samenspraak met de juwelier, een totaal eigen creatie.

Om U een idee te geven van de mogelijkheden graag onderstaande selectie. Het volstaat te bewegen over de foto om een vergroting te krijgen in het midden van de webpagina.

   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
       
Bvba Driesen begrafenissen
     

Fingerprint juweel Fingerprint juweel Fingerprint juweel Fingerprint juweel Fingerprint juweel Fingerprint juweel Fingerprint juweel Fingerprint juweel

Aarzel niet ons te contacteren voor advies

 

Bvba Driesen

begrafenissen

Rutterweg 12/1

3700 Tongeren

Telefoon : 012 / 23 27 93

Fax : 012 / 26 37 71

 

Het is natuurlijk ook mogelijk om voordat iemand overlijdt een dergelijk juweel te laten maken. Wij denken hier aan speciale gelegenheden zoals een verloving, huwelijk, huwelijksverjaardag, de geboorte van een kind.

Omdat pasgeboren baby's nog geen vingerafdrukken hebben, kan een afdruk van de hiel van de baby verwerkt worden in een juweel .

     

 

     
       
 
dmd-webdesign